SLEVA 3% - Vytvořte si u nás účet a získejte tak automaticky slevu na objednávku 3% akce platí do 31.1.2021.

Hodnocení obchodu

5,0 144 hodnocení
Přidat hodnocení
5
144x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
E Avatar autora Eva | 14.1.2021
Rychlost Kvalita Jsem spokojená
I Avatar autora Iva | 9.1.2021
Spokojenost s materialem.dodací lhůta do cca tydne.vše v pořádku
AO Avatar autora Arnošt Oupěcha | 9.1.2021
Nakupoval jsem zde prvně a jsem velmi spokojen. Rychlá dodávka a zboží odpovídalo předpokládané kvalitě.
LH Avatar autora Libor Havránek | 8.1.2021
Jsem spokojen.
H Avatar autora Hanka | 8.1.2021
Spokojenost! Doba dodání, kvalita i jednání všechno perfektní. Doporučuji ????????
DL Avatar autora Dana Ludvíčková | 7.1.2021
Obchod vřele doporučuji! Seriózní jednání, kvalitní materiál triček.
Avatar autora P | 5.1.2021
Krásná sedí perfektně a příjemný material. Rychle dodání a prodejce je velice ochotný při výměně velikosti. Tak že za mě super. A moc děkuji.
Avatar autora | 27.12.2020
Avatar autora | 25.12.2020
Jsem spokojena se zbožím. Pěkný materiál a kvalitně uštié. Dodáno překvapivě brzy ještě pře vánocemi, což jsem nečekala. Obchod doporučuji.
MJ Avatar autora Martina Jošková | 25.12.2020
Vše dorazilo v pořádku a velmi rychle.
K Avatar autora krasimir | 22.12.2020
jeste jsem ne dostal nic ali jsou krasni
Avatar autora | 21.12.2020
R Avatar autora René | 20.12.2020
Pecka! Kupoval jsem oblečení (mikiny, triko, sukni) a vše super! Zabalené, doručené jak mělo být a to v prosinci, kdy všude všichni šílí a nestihají. Bezvadné, díky!
J Avatar autora Jana | 19.12.2020
Skvělý obchod a super rychlé dodání!!
L Avatar autora Lenka | 18.12.2020
Super
L Avatar autora Lukáš | 18.12.2020
Skvělá zkušenost. Pan Kantor je velice ochotný, snaží se vyjít vstříc nad rámec svých povinností. Rychlost a jednání *****
J Avatar autora Jarka | 17.12.2020
Vše v nejlepším pořádku. Solidní jednání a rychlost dodání!
LS Avatar autora Ludmila Studená | 16.12.2020
Velmi dobrá komunikace a rychlost dodání. Trička vypadají moc hezky. Velká spokojenost, díky.
M Avatar autora Michaela | 15.12.2020
Velmi rychlé dodání i v předvánočním čase! Jste jedničky! Děkuji :-)
Š Avatar autora Šárka | 15.12.2020
Spokojenost, tričko je jako dárek a vypadá moc hezky.

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 144